Estadísticas

dissabte, 22 de juliol del 2023

Divendres 21 de Juliol - DOTZÉ DIA

⚠️ERROR 505⚠️
Hola famílies!!!
Acabem de recuperar el compte de Bastalix, ahir ens el van haquejar!
Ahir, només llevar-nos ens vam convertir en científics i científiques per un dia! Però tranquil·les, que no vam fer explotar res!!! Al matí vam fer una gimcana per grups que va ser d’allò més divertida. Vam fer proves en parelles, d’altres eren de pensar i alguna de córrer. A l’acabar-la a cada grup se’ns va assignar el nom d’un científic o una científica i un dels seus invents o descobertes més impressionants.
Els noms d’aquestes persones, que han sigut tan importants pel desenvolupament de la humanitat (com Newton) o que són essencials per l’actualitat (com Hedy Lamarr, l’inventor del WiFi); ens van servir per anomenar els nostres grups per l’activitat de la tarda: el taller de ciència! Vam passar per un total de 10 estacions, fent més de 12 experiments diferents!







I a la nit... la més terrorífica de totes les colònies: LA NIT DE LA POR. Els fets es van desencadenar després de que sonés una alarma que ens avisava que la plataforma Bastalix hi havia hagut problemes mooolt greus i que bèsties d’allò més estranyes havien sortit pels voltants.
La nit va ser molt
Avui ja estem afrontant un nou dia...











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada