Estadísticas

divendres, 16 de juliol del 2021

DIVENDRES 16 - TERCER DIA

 BLOG DIVENDRES

Ja s’acaba la setmana però no les aventures! 

Famílies, ha estat un dia que primer es presentava complicat però molt divertit. Dins del joc, hi havia un laboratori on s’havia de fer una barreja química que havia de sortir bé. Però de bon matí, els jugadors s’han vist afectats en que un intrús ha fet de les seves i ha canviat totes les substàncies necessàries!

Com que els jugadors no ho sabien, doncs us fem avançar que haurem de fer obres en aquest laboratori, no patiu que ja demanarem permís. La GRAN activitat del matí és la més esperada, la que porta més feina i la que ho pots fer a Bastanist. La gran, única i inigualable GIMCANA GUARRA!!!!!  Les olimpiades d’ahir van anar taaaaaaan bé que ens han servit per treure els guerrers que portem dins! Que bé ens ho hem passat tots, i com més bruts millor!

Però no patiu famílies que us portarem la canalla ben neta i pentinada. Després de les llargues dutxes de la gimcana guarra, hem dinat, com sempre, amb menjar molt molt bo gràcies a les cuineres, als intendents per fer tasques que no es veuen però són necessàries i als infermers per curar-nos si ens fan mal. Estem molt ben cuidats. 

A la tarda una mica més relaxada, fent tallers i jugant al AMONG US, tindran medalla d’or al final eh! També hem passat una bona estona fent manualitats i aprendre cosetes noves. 

Però us penseu que el dia acabaria així? Poseu-vos nerviosos perquè avui els toca la NIT DE LA POR!!!! a qui veuran….? cridaran molt….? s’ho passaran bé? Això us diem que sí, que s’ho estan passant de luxe i avui el dia ha estat amb activitats que ells les esperen fins i tot abans de pujar. 

Hem sigut uns autèntics guerrers, en res anirem a dormir perquè estarem molt plans. Així que bona nit famílies, els acampats són genials!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada