Estadísticas

dimarts, 14 de juliol del 2020

DIMARTS 14 DE JULIOL DE 2020 - Àfrica

Bon vespre famílies!!
Avui hem rebut a la Dra. Carlyle i el Dr. Wood, uns científics africans que estan estudiant molt i molt el virus IPOVID-20. Sabeu què provoca?? Doncs fa que les persones que es contagiïn parlin més a poc a poc...
Els científics ens han explicat que una vegada fa uns anys, mentre ja els semblava que havien descobert la cura, algú els hi va robar. Ens han proposat reobrir el cas i com que som molt col·laboradors i ens agrada molt investigar hem fet un cluedo per tal de descobrir-ho.  A partir d’uns vídeos dels interrogatoris, el nostre enginy i el nostre esperit de treball en equip hem formulat les nostres teories... Finalment ha vingut a donar-nos un cop de mà el guionista i ens ha ajudat a resoldre el gran misteri, ens ha costat de creure Dr. Ivan...


Després de la gran investigació, hem berenat i hem jugat al joc del mocador versió COVID-19 i ens ho hem passat la mar de bé. Ha sigut divertit jugar a aquest joc que tant ens agrada però d’una manera diferent però igual de xula!!! Entre tots ens hem marcat unes bones curses.




També hem fet un altre joc: “Dibuixa i endevina”.  Ens gaudint intentant endevinar les obres d’art dels nostres companys.
Després d’un dia ben mogut ens hem reunit per tal d’esbrinar la mesura del dia d’avui: ELS IMPRESCINDIBLES GUANTS!!!
Aquí us deixem el repte del dia d’avui:

Com a bons boníssims investigadors i investigadores us deixem uns dibuixos on hi heu de trobar les 7 diferències. Coneixeu aquesta casa tan màgica???!!! És la nostra estimada Casa de Colònies de Bastanist. Si us ve de gust ens podeu compartir quin és el vostre lloc preferit de l’entorn de BASTANIST!! Fins demà ;) 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada