Estadísticas

dilluns, 7 de gener del 2019

Sortides de Nadal

Bona tarda famílies i amics!

Com han anat les festes? Esperem que les hagueu gaudit molt i que els Reis s'hagin portat bé.

Aprofitem l'inici d'any per explicar-vos les sortides de Nadal que vam fer tant els nens i nenes com els joves. Aquest any vam repetir destí: Penelles. Ben a prop de casa tenim un museu a l'aire lliure i calia aprofitar-ho!


El passat 27 de desembre, a través de jocs i gimcanes, amb els nens i nenes vam conèixer els grafitis que omplen les parets de Penelles.  A més, vam completar la jornada amb tallers nadalencs: ninots de neu o boles per decorar l'arbre en són alguns exemples. Tot, fet amb material reciclat.





L'endemà, el dia 28 de desembre. va ser el torn dels joves. Vam fer descoberta del poble d'una manera... diferent! El telèfon mòbil i el whats app van ser claus per poder desenvolupar la gimcana. Després, vam acabar la sortida amb un dinar de germanor!





Acampats i acampades, famílies, amics i amigues, joves... que comenci l'aventura del 2019!


*Aprofitem per recordar als pares i mares que podeu rebre informació sobre les activitats dels esplais a través del nostre canal de Telegram. Us heu de descarregar l'aplicació al telèfon mòbil (és gratuïta) i buscar Colònies Bastanist.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada