Estadísticas

diumenge, 25 de novembre del 2018

Tret de sortida al curs de l'esplai!

Com sabeu ahir a la tarda vam fer la trobada d'inici de curs amb els pares, mares, infants i joves. Un tret de sortida que enguany vam voler fer diferent: amb jocs, un kahoot, un mural i un pica-pica! Vam pensar que era una manera més dinàmica i propera de fer-vos arribar la informació i a la vegada, resoldre els dubtes que sorgissin.





Sabem que no tothom que ho volia hi va poder assistir o fins i tot pot ser que algú no se n'assabentés. Per això, us en fem un resum en aquest post. En primer lloc, volem compartir amb vosaltres l'arbre dels esplais:


Aquí podeu veure com ens organitzem, els valors que volem transmetre i també hi teniu totes les vies de comunicació de què disposem. Recordar-vos, que tal i com vam dir ahir, el canal pel qual ens heu de fer arribar les vostres aportacions o dubtes és el correu electrònic: esplaisbastanist@gmail.com




En aquesta trobada també vam parlar de la planificació del curs. Aprofitem el post per recordar les dates que us heu de guardar:
  • 8 de desembre: ens trobareu al mercat de Nadal d'Agramunt. Els monitors i monitores ens posarem el davantal per oferir-vos les millors crepes. Com sempre, els diners que recollim aniran destinats a les activitats dels esplais.
  • 15 de desembre: a Bellvís l'esplai Xino Xano participarà en les activitats que al poble es realitzen per recollir fons per La Marató de TV3.
  • 16 de desembre: a Agramunt l'esplai Sió realitzarà com cada any una caminada per recollir diners per La Marató de TV3.
  • 27 de desembre: sortida de Nadal a Penelles.
  • 28 de desembre: sortida de Nadal dels joves també a Penelles.
Des de l'equip de monitors i monitores anem pensant noves formes de comunicar-nos amb les famílies per tal que la informació flueixi de la millor manera possible. A la trobada d'ahir vam aprofitar per explicar-vos que en breu posarem en marxa un canal de Whatsapp unidireccional. Rebreu informació, però no podreu contestar. 

Els que vau assistir a la trobada ens vau facilitar ja el vostre número de telèfon. Aprofitem aquest escrit per comunicar a tots els pares i mares que ahir no vau poder anar a la reunió, que si voleu formar part d'aquest grup, heu de fer-nos arribar la vostra petició amb el número de telèfon al correu electrònic de l'esplai.




Després de tota aquesta informació, nomes ens queda agrair-vos la vostra presència a tots els que ahir ens vau acompanyar a Guissona, Agramunt i Bellvís. Esperem retrobar-nos ben aviat. La propera cita, ja ho sabeu, el 8 de desembre al mercat de Nadal d'Agramunt. Passarem llista!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada