Estadísticas

dilluns, 21 de desembre del 2015

Sortida de Nadal de joves



Ho ho hooooo! Bon Nadal a tothom!!!
Els joves de l’esplai han encetat les vacances amb una sortida de voluntariat a la fundació Aspros de Sudanell. Ahir diumenge vam pujar a l’autocar i, després de recollir els companys dels tres pobles, vam arribar a Sudanell.
Just arribar ens van fer una visita per les instal·lacions i ens van ensenyar els diferents espais com les 4 residències, el menjador, les sales de tallers, etc. i ens van explicar què feien a cada lloc i una mica el funcionament. També ens van orientar una mica sobre els diferents graus de necessitat dels residents i a partir d’aquí vam poder dividir-nos en 4 grups i ajudar els monitors del centre a donar-los el dinar. Després d’ells vam dinar nosaltres i en acabar la mica de temps lliure, vam anar a assajar unes nadales.




A mitja tarda vam ajudar a donar-los el berenar i vam fer un taller nadalenc conjuntament amb els residents i els joves van ajudar-los molt amb tot el que calia, per qualsevol problema. Estàvem tots molt còmodes i entretinguts! Per acomiadar-nos d’ells vam cantar les nadales.
Finalment vam sortir a fora a fer una activitat de reflexió final, on els joves ens van confessar que els havia agradat molt el voluntariat i que estaven oberts a repetir-ho ben aviat!





L’equip de monitors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada