Estadísticas

divendres, 21 d’agost del 2015

Divendres, 21 d'agost del 2015 - Tolerància

Hola famílies! 

Avui ha estat un dia intens! Ens hem despertat amb una incògnita que ens ha fet ballar el cap tot el dia, però no us la revelarem pas! Ja us explicaran de què es tracta els vostres fills i filles en un parell de dies ;) 

Les activitats que hem fet durant el dia ens han servit per treballar la tolerància. Al matí hem fet diferents racons per aprendre a educar la tolerància, on calia que tots treballéssim amb equip i així resoldre els conflictes que se’ns presentaven. A la tarda hem fet un joc de rols que ens han permès empatitzar amb persones de diferents classes socials, cultures, ètnies, creences religioses... 

Ah, també ha estat l’últim dia de nominacions (en positiu, és clar!). Han estat els últims punts a sumar a les nominacions diàries i, d’aquesta manera, hem avaluat i revisat les actituds i els conflictes de les colònies. Els que han obtingut menys punts, s’han encarregat de dinamitzar l’activitat de nit. Que poc que ens imaginàvem l’activitat! Ha estat plena de sorpreses i de rialles.  

Després de riure una bona estona i de reflexionar sobre tot el dia a la pregària, ens n’hem anat a dormir, que ja tocava!  
Bona nit famílies, ja queda poc per veure’ns!  

I per a vosaltres, us proposem una altra activitat! Us convidem a que escriviu una paraula relacionada amb la tolerància però que estiguin encadenades, és a dir, a partir de la paraula del primer comentari, la següent comenci la paraula amb la última lletra de la primera, i anar fent! 








1 comentari: