Estadísticas

dimecres, 26 de març del 2014

Informació sobre el procés d'inscripció de les colònies d'enguany

Bona tarda a tots i totes!

La informació que copiarem a continuació la rebreu per carta i/o email els pares i mares que l'any passat vau portar el vostre fill a colònie. En tot cas, la publiquem també aquí al blog per tal d'assegurar-ne la màxima difusió, especialment de cara a les noves incorporacions.

Funcionament de la inscripció a les Colònies Bastanist 2014:
El dia de les inscripcions haureu de dur tota la documentació (vacunes, al·lèrgies, medicaments...) juntament amb la butlleta d'inscripció. Un cop acabat el procés d'inscripció, rebreu un correu on se us informarà de si el vostre fill/a ha estat acceptat a les colònies de Bastanist 2014. Recordem que els criteris d'admissió són públics i coneguts per tots, en qualsevol cas, en el moment de la inscripció ho podeu preguntar si teniu algun dubte. Bàsicament, i com a criteri principal, se segueix l'ordre d'inscripció.
En aquest email que rebreu se us especificarà una data límit abans de la qual haureu d'haver fet un pagament previ de 150 euros, per tal de confirmar la inscripció. Recordem que es tracta d'una paga i senyal que NO es retornarà, a menys que finalment l'infant no pugui assistir a les colònies per causes de força major que decidirà l'equip de monitors.
Si abans de la data límit que se us especificarà al correu, NO heu fet el pagament, automàticament el vostre fill/a perdrà la plaça i s'assignarà a un altre infant.
L'equip de monitors/es de Bastanist

1 comentari:

  1. Bona tarda.
    Aquest serà el primer any que el meu fill anira de colònies.Tinc la inscripció preparada per portarla demà al Casal Sebastià Serrano de Bellvis.El que no em cuadra es el seguent:
    Al full d'inscripció diu que s'ha de portar el comprovant bancari del ingres dels 150€,quan a qui al blog,dieu que quan rebrem l'email amb la confirmació de que el nen/a ha estas acceptat a les colonies,s'hauria de fer el pagament dels 150€.A quin dels dos he de fer cas?
    Moltes gracies!!!!

    ResponElimina