Estadísticas

divendres, 20 de juliol del 2012

PATATA A LA FRANCESA


Avui hem començat el dia dividint la colònia en dos grups: els “Poms de tej” i els “Potatoes flying free”. Cada grup havia d’ajudar a un cavaller francés (Bonaparte) i un anglés (Wellington): L’objectiu del dia ha estat trobar la cova del monstre Patatuà i acabar amb els problemes que causa a la població.

Durant el matí, hem participat en una gimkana per aconseguir un tros de mapa i així poder arribar a la cova del monstre, ajudant als nostres cavallers. En aquesta gimkana, a més de fer curses de cavallers, circuits amb patates i concursos de vals, hem après moltes coses referents al món de la patata.

A la tarda, després de descansar una mica i escriure les últimes cartes de la colònia, hem ajudat al nostre rei a organitzar la boda de la seva filla, tot participant i gaudint d’unes representacions molt més que divertides.

...I a la nit, els nostres valents acampats han seguit el camí que el mapa els ha marcat. Els cavallers i els seus ajudants han hagut de passar per passatges tenebrosos i perillosos fins arribar a la fosca cova del monstre!!

Un cop allí, hem vist que la violència no era la solució adequada pels problemes que la gent del poble tenia amb el monstre. Amb una mica d’imaginació i voluntat tot s’ha pogut solucionar!!!




2 comentaris:

  1. Nois, no sé d'on traieu aquesta energia per fer moure tanta canalla! Us felicito i encoratjo a seguir així. Una abraçada i fins aviat.

    ResponElimina
  2. Ei, nois que això ja s'acaba, aprofiteu els últims moments intensament.
    Moltes gràcies pel temps que heu dedicat als nostres fills, gracies als monitors, cuineres, intendents, mossèn i demés membres d'aquesta colònia tant gran (Perdoneu si ens deixem algú).
    Bastanist captiva als nostres nens però també ens captiva a nosaltres els pares que veiem i vivim com ells passen 15 dies amb aquesta gran família que formeu "La colònia de Bastanist".
    Ens veiem diumenge.

    Una abraçada per tots i Gràcies.
    ROSA MANRESA.

    ResponElimina